Ring til os på: 22 97 33 03

Om os

Tømrernes AS er en håndværksvirksomhed med fokus på Tømrer- og hovedentreprise. Vores spidskompetencerne ligger i tag arbejde samt udvendige arbejder. Vil løser dog alle opgaver enten som egenproduktion eller via en bred vifte af samarbejdspartnere. Tømrernes AS har administration, kontor og lager i Karlslunde. Dette giver de optimale rammer for at drive virksomheden.

Tømrernes AS er en progressiv tænkende virksomhed.

Vi ønsker at gøre op med de udfordringer vores kollega virksomheder møder i byggebranchen – nemlig løn og engagement. Vi har skabt et  koncept som bygger på en struktur af A og B aktier og som tilbydes til alle medarbejdere som ønsker at være en del af virksomheden. Eksempelvis uddeles B-aktie til de ansatte ved deres loyalitet, kompetencer samt når de bringer ordre til firmaet. På denne måde sikres engagerede medarbejder og medejere, der selv bidrage med ordrebeholdningen og er motiveret når de arbejder, men samtidig kan lønninger være konkurrencedygtige, da en del af lønnen, udbetales i B-aktie.

Vi tror på at dette vil skabe en ny kultur inden for byggebranchen og hos Tømrernes AS er vi sikre på at dette vil skabe et langt bedre resultat både på kvaliteten af arbejdet og i sidste ende på bundlinie.